Doornroosje
loader

Planet Rose

Kollektiv Turmstrasse + El Mundo + Satori

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Het is inmiddels een traditie geworden. Voor de derde keer hosten de Nijmeegse prodigal sons El Mundo en Satori de laatste Planet Rose van het jaar. De editie van vorig jaar was vierkant uitverkocht in 1 zaal, dus hebben we besloten dit jaar een stap verder te gaan: de kleine zaal gaat open. Als special guest(s) laten we 2 mannen uit Hamburg overvliegen. De heren van het razend populaire Kollektiv Turmstrasse stonden hoog op de verlanglijst van zowel EM&S als Planet Rose. Het Duitse duo heeft een grote reputatie opgebouwd met hun van emotie doordrenkte house en techno sound. Drie prachtige albums, talloze singles, een alom gewaardeerd label (Musik Gewinnt Freunde) en last but certainly not least een indrukwekkende live reputatie maken van hen terecht een publiekslieveling. Nu voor het eerst op het Doornroosje podium te horen.

Met El Mundo en Satori zelf gaat het ook als een raket. Satori heeft zojuist zijn album afgerond en de heren verkondigen in binnen- en buitenland met succes hun soundgospel. Ook al zijn ze officieel geen duo meer, de vriendschap en samenwerking achter de schermen is er niet minder door geworden.In de kleine zaal krijgen lokale up and coming talenten volledig de ruimte om hun kunsten te vertonen. Want aan goede, frisse DJ’s is in Nijmegen absoluut geen gebrek. Laat je meevoeren op de platen van Floris van der Meer, Emilio Bestevez en Thomas Elmore. Voor de openingsspot in de kleine zaal komt een DJ contest. Altijd al in Doornroosje willen staan? Hou de El Mundo & Satori en Planet Rose facebook pagina’s dan goed in de gaten.