Doornroosje
loader

Krystl

Het debuut van Krystl in 2010 is niet onopgemerkt gebleven: met een Edison, een 3FM Award, drie hitnoteringen en een succesvolle clubtour in haar binnenzak begon ze vorig jaar aan haar tweede album.

Als artiest en als mens is de blonde zangeres behoorlijk gegroeid. Het bewijs: Circles, de eerste single van de nieuwe plaat. Het liedje heeft ze geschreven met voormalig Voicst-zanger Tjeerd Bomhof. Het gaat over de achtbaan waarin Krystl terechtkwam na het succes van hitsingles als ‘Golden Days’ en ‘Fool For You’. Over de rode lopers waarop ze zichzelf ineens vol verbazing terugvond. Over de twijfels die ze soms had. Maar ook over de gelukzalige momenten: ‘Ooh, I never ever thought it’d come my way’, zingt ze.

Over de samenwerking met Tjeerd Bomhof zegt ze: ‘Het lijkt misschien een merkwaardige combinatie, maar het klikte heel goed tussen ons. Ik vind hem een waanzinnig interessante artiest en persoon. We voelden elkaar prima aan en ik ben supertrots op de drie nummers die we samen hebben geschreven.’Bomhof is niet de enige nieuwe schrijfpartner van Krystl. Op haar album staan ook nummers die zijn geschreven met Sacha Skarbek (Adele, Paul McCartney), Graffiti 6-gitarist Tommy Danvers en de van de hit ‘What You’re Made Of’ bekende zangeres Lucie Silvas.