fbpx
Afbeelding voor Kunstnacht Nachtfeest

Doornroosje x Down The Rabbit Hole

Kunstnacht Nachtfeest

zaterdag 16 september 2023
Early - Nachtfeest:
€ 13,-
Early - Passe Partout Kunstnacht + Nachtfeest:
€ 22,20
locatie:
De Vasim
datum:
zaterdag 16 september 2023
zaal open:
23:59 uur
start:
23:59 uur

Jouw Kunstnacht is niet compleet zonder het Kunstnacht Nachtfeest! Doornroosje en Down the Rabbit Hole slaan de handen ineen met Kunstnacht om van de nacht een geweldig feest te maken. De Vasim wordt omgetoverd tot twee geliefde dansvloeren van Down the Rabbit Hole: REX en The Bizarre.

De high-voltage nachtclub REX geeft volle bak gas op de plank, met house, techno en elektronica van Guus Christian, Hellie en Lysah. The Bizarre is een all-inclusive wereldreis langs funk, dance, hiphop en afrotech. Bereid je voor op een hete nacht met S!rene, Sim–OJ en Nala. De festivalvibe is niet compleet zonder verrassend programma in de wandelgangen, verzorgd door Singular Art en Naaistreek.

Het Nachtfeest start stipt om middernacht met de uitreiking van de Cultuurprijs Nijmegen aan Fenne Saedt, bekend van onder meer Kunstnachtlocatie RUIS. Ze krijgt die prijs uit handen van wethouder Noël Vergunst omdat ze een belangrijke spil is bij culturele initiatieven. “Ze geeft zuurstof aan de jonge geest van deze oude stad”, aldus het juryrapport.

TICKETS

De deuren van de Vasim openen om 23.45 uur. LET OP: voor entree van het Nachtfeest heb je een Nachtfeest- of Combiticket nodig. Scoor jouw Nachtfeestticket en laat je kaartje scannen bij aankomst in de Vasim. Of laat je polsbandje zien die je hebt gekregen na het laten scannen van jouw Combiticket bij één van de Kunstnachtlocaties. Tickets via kunstnacht.

genre

disco, house, electronica, clubnacht

media

Kunstnacht Nachtfeest

zaterdag 16 september 2023

placeholder