Doornroosje
loader

Huidhonger tour 1,5 meter concert

LAKSHMI

Show 1 - 20.00
Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

LAKSHMI komt naar Doornroosje met een Corona-proof voorstelling over aanraking, acceptatie en liefde.

Het thema van de voorstelling is huidhonger, een term die een diepere betekenis heeft gekregen door de strenge Corona-maatregelen, waarin aanraking iets lijkt uit een ver verleden. Geïnspireerd door haar optreden in het tv-programma M, waarin LAKSHMI in april hetzelfde thema bezong met de Divinyls-cover ‘I Touch Myself’, besloot ze te onderzoeken wat aanraking en intimiteit voor haar zelf en voor anderen betekent.

LAKSHMI: “De behoefte aan aanraking, acceptatie en liefde is zó universeel. Daar kwamen we pas écht achter toen we elkaar niet meer van dichtbij mochten zien, geen handen meer mochten schudden, geen knuffels meer mochten geven. Dat triggerde heel veel emoties bij mij en anderen, en inspireerde mij voor mijn nieuwe voorstelling ‘Huidhonger’.”

Achter de naam LAKSHMI gaat zangeres Laksmi Swami Persaud schuil, creatief multitalent dat haar eigen muziek omschrijft als “pop noir”, een gelaagde mix van poëtische teksten, electronische invloeden en viool. Op 9 oktober komt LAKSHMI met een nieuwe single, ‘Lullaby’. Het is de eerste single van haar volgend jaar te verschijnen derde album.

LAKSHMI wordt live begeleid door Rob Peters (gitaar, live productie, toetsen) en Pauline Koning (viool, piano, achtergrondzang).