Doornroosje
loader

Lariekoek

Lariekoek presenteert: “Lariekoek’s Wondere Wereld”. Vanavond is Merleyn omgetoverd tot een Wondere Wereld, die zal verbazen en tot verbijstering kan leiden. Nog nooit eerder door de buitenwereld betreden en dus compleet ongerept. Je wordt overladen met adembenemende prikkels, overheerlijke gebeurtenissen en onverwachte ervaringen.

Echter is ook dit avontuur niet geheel zonder risico’s! Voor ons dus een vereiste, dat deze trip door een ervaren team van experts in de juiste banen wordt geleid. Na uitvoerig en grondig onderzoek naar de juiste gids op de juiste plek is het gelukt.

Met het volste vertrouwen in alles en iedereen, maar ook zeker elkaar, staan deze avond voor je klaar: Jesse Marcinski (Lariekoek), Simone (Hemels!) en Mishy (Titty Twister). De uitputtende training van deze heren en dame zit er op en onverschrokken gaan zij je voor in één opwindende muzikale en Wonderlijke reis van deephouse tot techno.

Geloof in de magie en gesloten deuren zullen zich voor je openen! Te spannend of misschien benauwd, dat je jezelf te veel laat meeslepen in deze verlokking? Wil je een aanblik op onze Wall of Wonders? Dan kun je terecht in onze foyer waar je kunt bijkomen, beraden en beschouwen. Wonderlijk genoeg zetten we om 23.00 uur onze eerste stappen en komen hopelijk om 5.00 uur weer terug bij de drempel van de realiteit. Eerder terugkeren is geen optie.