Doornroosje
loader

Fever

L’Enfant + Quinten909 + Keljet + Muska

Voor 00:00 = gratis entree!

Vrijdag 6 juni is alweer de 10e editie van Fever. Na het succes van afgelopen dampende edities gaan we lekker door met een heerlijke line-up: Quinten909, L’Enfant en residents Keljet en Muska.

Quinten909 was bij de allereerste editie van Fever en wie daar bij was weet genoeg. Wie er niet bij was heeft ontzettend veel gemist en krijgt nu een herkansing: disco meets deep house op z’n best.

L’Enfant maakt zijn Fever debuut op deze 10e editie. Zijn sets zijn een mix van disco, funk en future house en dat past perfect bij Fever. Zijn track “See Me Now”kreeg support van o.a. Tensnake.

Verder is Keljet uiteraard ook weer van de partij met hun mix van nu disco & house. De nieuwe single ‘Run This World’ met Mereki komt uit op 28 april dus die komt zeker voorbij.

Muska maakt de bill compleet. Inmiddels geen onbekende meer voor ons. Voor de 3e keer zal hij zijn funky house en groovy deephouse tot gehore gaan brengen. Naast zijn 2 draaitafels zal hij ook ‘The Maschine’ gebruiken waarmee hij met deze drumcomputer de meest vette samples, uit disco, soul, funk en hip-hop, extra veel flavor aan zijn set zal gaan toevoegen.

Partytime!