Doornroosje
loader

Songbird festival presents

Roo Panes + Leo Stannard + Bry

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Songbird festival presenteert vanavond een drietal bijzondere singer-songwriters in Merleyn: Roo Panes + Leo Stannard + Bry.

In de dichtbevolkte folk-wereld is het bijna een wonder dat je er positief uitspringt. Roo Panes is er zo eentje, een man met een warme stem en een gitaar die ingetogen, maar prachtige liedjes maakt. Vorig jaar bracht Roo Panes het album “Paperweights” uit waarvan fraaie single “Tiger Striped Sky” een grote hit werd.

De twintigjarige Leo Stannard is een getalenteerd singer-songwriter uit Leicester. Hij laat zich inspireren door Damien Rice, Neil Young en Paolo Nutini. Zijn bijzondere wijze van gitaarspelen doet denken aan Newton Faulkner en deed hem direct opvallen. Pakkende songs waarin zijn krachtige stem en zijn opvallende gitaarspel centraal staan.

Bry is een Ierse singer-songwriter die met behulp van social media de wereld over reist. Na jarenlang ervaring in de pubs van Dublin op gedaan te hebben (net als Gavin James) heeft hij zichzelf als doel heeft gesteld in elk land van de wereld op te treden. Het debuut album van Bry komt dit najaar uit en de verwachtingen zijn hooggespannen.

Voor deze show geldt SKIR korting, klik hier voor meer info.
Bekijk de foto's (Bry)
Bekijk de foto's (Leo Stannard)
Bekijk de foto's (Roo Panes)