Doornroosje
loader

Roosje is op Drift

Levon Vincent + Fred P + XDB

Drift keert na de zomer terug met twee extra clubavonden in Doornroosje. Roosje is op Drift is de naam voor de nieuwe samenwerking tussen Planet Rose en Drift. De langstlopende clubavond van het land kent namelijk een lange traditie van house en techno en tijdens Roosje is op Drift ligt de focus op eigenzinnige house voor liefhebbers van het eerste uur. Voor de eerste twee edities op 6 september en 1 november staan onder andere Virginia, Levon Vincent en Fred P op het programma.

Op 1 november staat er een tweede nacht gepland waarbij er een duik in het diepe wordt genomen met Levon Vicent, Fred P en XDB. Levon Vincent’s geluid balanceert tussen rauwe house en industriële techno. Wat we er wel over kunnen zeggen is dat het 100% eigenzinnig is, zijn platen gaan niet meer niets voor bizarre bedragen over de toonbank. Met zijn super strakke mixtechniek en stoïcijnse verschijning is hij eigenlijk alles wat je van een DJ verwacht.

Fred P speelde zichzelf in de kijker met zijn melancholische diepe house. Prachtige melodielijnen in een raamwerk van analoge beats. Tot slot complementeert XDB de line-up, die met zijn gelaagde producties een perfecte brug slaat tussen dub techno en Detroit house. Over dit alles later meer. Drift kijkt uit naar deze mooie samenwerking en staat in het najaar weer garant voor het nodige dans vertier!