Doornroosje
loader

3FM’s Maand van De Livemuziek

Linde Schöne + KIMONO

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Tickets voor dit event zijn beperkt tot 100 bezoekers, er zijn enkel zitplaatsen en mensen die niet tot één huishouden behoren wordt verzocht anderhalve meter afstand te bewaren. Als je binnen anderhalve meter van elkaar mag (en wil) zitten bestel je een ‘Duo Ticket’. Alle corona maatregelen vind je op deze pagina.

Nederland versoepelt langzaam de corona maatregelen waardoor ook Doornroosje langzaam ontwaakt. Om poppodia én artiesten te steunen, staat NPO 3FM in juli een maand lang in het teken van livemuziek. Met een tour langs twaalf concertzalen in Nederland, één in elke provincie.

De concertzalen hebben het, net als andere culturele instellingen in Nederland, zwaar. Festivals gaan niet door en de concerttours en clubshows worden afgezegd. De artiesten die nog wel optreden mogen dat voor slechts 100 bezoekers doen, afhankelijk van de locatie. 3FM organiseert daarom een symbolische concerttour langs de poppodia in Nederland en doet daarbij één zaal per provincie aan. Dat doet de zender samen met 3FM-artiesten, die tijdens de coronacrisis in de bloei van hun carrière staan, om ook hen een steuntje in de rug te geven. Vanavond trekt 3FM naar Doornroosje en nemen daar niemand minder dan Linde Schöne en KIMONO mee naartoe.

Linde ‘van Nimma’ Schöne is helemaal terug. Ze debuteerde in 2014 debuteerde met melancholische r&b en pop en stond op Down the Rabbit Hole, Lowlands en het Valkhof Festival. De afgelopen tijd was ze met ‘Nederland Doet Het’ veelvuldig te horen in een reclame over de coronacrisis en dropte ze haar nieuwste single ‘Boys’. In september komt het tweede album van Linde Schöne uit. Support is er van de Arnhemse future r&b artiest KIMONO.