Doornroosje
loader

1,5 meter concert

Linde Schöne

Show 1 - 20.00

De show van Linde Schöne gaat helaas niet door op deze dag. Op dit moment wordt gekeken naar een nieuwe datum. Zodra deze duidelijk is informeren we alle kaartkopers. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

In haar appartement in Nijmegen schrijft Linde Schöne liedjes. Ze gaan over haar leven; de liefde, de pijn, drama maar ook geluk. Ze vertelt haar verhaal in levensechte wijze met haar realer-than-life teksten. Na bijna twee jaar volledige radiostilte rondom de zangeres is Linde terug van weg geweest. Ze heeft zichzelf volledig opnieuw uitgevonden. Ze heeft veel meegemaakt en nog meer geleerd waardoor ze zowel gegroeid is als persoon en als muzikant en ze meer zichzelf is dan ooit. Hierdoor gaat ze recht op haar doel af en is haar nieuwe muziek lichter, eerlijker en volwassener. Elke vezel van haar muziek is doordrenkt van de onontkoombare echtheid van het – en vooral háar – bestaan.

Na een periode van stilte en zelfontplooiing markeert in 2020 de ingetogen comeback-single Ergens In Mijn Hoofd – die inzoomt op een voor Linde zware periode – een nieuw muzikale startschot. Het opgewekte feministische anthem Boys en haar meeste recente single 10 Keer zijn het tweede en derde wapenfeit van haar recent verschenen album Nog Heel Even. Een album om op te dansen in de woonkamer en de kracht te vinden om alles te overwinnen; over (wan)hoop, onafhankelijkheid en zelf-acceptatie.