Doornroosje
loader

Roosje live in het park

Linde Schöne + Bente

Deze show gaat door, zonder 1.5 meter, mét de CoronaCheck. Wel wordt het intiemer opgezet en gaan we zitten tijdens de show. Er zijn voldoende zitplaatsen op de vaste tribune van Openluchttheater de Goffert. Meer info over het coronatoegangsbewijs vind je hier.

In haar appartement in Nijmegen schrijft Linde Schöne liedjes. Ze gaan over haar leven; de liefde, de pijn, drama maar ook geluk. Ze vertelt haar verhaal in levensechte wijze met haar realer-than-life teksten.

Na bijna twee jaar volledige radiostilte rondom de zangeres is Linde terug van weg geweest. Ze heeft zichzelf volledig opnieuw uitgevonden. Ze heeft veel meegemaakt en nog meer geleerd waardoor ze zowel gegroeid is als persoon en als muzikant en ze meer zichzelf is dan ooit. Hierdoor gaat ze recht op haar doel af en is haar nieuwe muziek lichter, eerlijker en volwassener. Elke vezel van haar muziek is doordrenkt van de onontkoombare echtheid van het – en vooral háar – bestaan.

Bente schrijft en treedt al op sinds haar elfde, wat al vroeg resulteerde in haar deelname aan The Voice Kids en meerdere optredens bij De Wereld Draait Door. Ook werd ze 3FM Talent en ontwikkelde ze zich als professioneel actrice. In 2019 ging het roer om. Bente gaat muziek schrijven in het Nederlands en tekent bij Top Notch. De liefhebber kon haar in deze nieuwe topvorm al ontdekken op Dave Budha’s album Mooie Droom. Haar debuut-EP Liefste, ‘Ken Je Mij’ verscheen vorig jaar en is slechts het begin van haar nieuwe muzikale reis. Onlangs bracht ze samen met Maan de hitsingle ‘Nee is Nee’ uit.