Doornroosje
loader

Linde Schöne + Quessswho

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

De Nijmeegse zangeres Linde Schöne maakt Nederlandstalige R&B en vertelt daarmee haar verhaal op levensechte en rauwe wijze, met teksten die realer-than-life zijn.

In 2016 kwam de EP “Liefde van de Vloer” uit, met producties van bekende namen uit de beat en hiphopscene: Boeboe, Filosofische Stilte en Subp Yao bijvoorbeeld. De singles “Sorry Maar” en “Liefde van de Vloer” sloegen aan en leverde haar optredens in DWDD op en een nominatie voor een 3FM award in de categorie “Beste Artiest”.
Naast sterke pop en R&B songs bewees Linde Schöne op Bevrijdingsfestival Nijmegen een indrukwekkende podiumperformance te hebben en bovenal: een erg begaafd zangeres te zijn met een zwoele, maar krachtige stem. Op 23 juni komt Linde haar tweede EP uit op Noahs Ark, hij heet “Linde van Nimma” en is volledig geproduceerd door bass-producer Boeboe.

Bekijk de foto's (Quessswho)
Bekijk de foto's (Linde Schöne)