Doornroosje
loader

Deep Motions

Luc Nagel + Emilio Bestevez

Deep Motions keert terug naar Merleyn. Na de een zomerperiode, waarin we ze gelukkig wel terug hebben gezien tijdens onder meer Walk On, keren ze dit najaar terug naar vaste stek Merleyn.

Met vanavond twee lekker lange sets op het programma: van Deep Motions resident Emilio Bestevez en Juxtapose wonderboy Luc Nagel.

Emilio heeft zijn sporen ondertussen ruimschoots verdient binnen én buiten onze stad: met dikke sets op Planet Rose, Drift en zelfs op Emporium voor Ame en Steve Bug. Een liefhbeber van het beste soort met een platencollectie die varieert van de diepere techno naar stuwende afrikaanse house en als mede initiatiefnemer van Deep Motions altijd uiterst smaakvolle programma’s samenstelt. Zo neemt Deep Motions vanavond Luc(as) Nagel mee. Een bekend gezicht die we kennen we uit de Juxtapose crew waarmee hij niet alleen zelf vette feesten organiseert maar ook met grote regelmaat de dansvloer aanvoert en onder de naam “Juxtacast” een hele toffe serie podcasts heeft. Wat je kunt verwachten? Het onverwachte: warme techno en diepe house uit Chicago en Detroit, maar ook uitstapjes naar obscure disco, electro en acid house worden niet geschuwd. Precies zoals je van Deep Motions gewend bent.