Maaike-Outboter-1920x1080

Maaike Ouboter

+ Sarah & Julia

vrijdag 22 oktober 2021
locatie:
Doornroosje
datum:
vrijdag 22 oktober 2021
zaal open:
19:30 uur
start show:
20:30 uur

In 2013 liet Maaike een verpletterende indruk achter bij het programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’. Haar optreden met het nummer ‘Dat Ik Je Mis’ wordt op Youtube ruim 25 miljoen keer bekeken en de single wordt met platina bekroond. In 2015 komt haar debuutalbum ‘En Hoe het Dan Ook Weer Dag Wordt’ uit en wordt opgevolgd door diverse tournees langs poppodia en theaterzalen. Het album behaalt de gouden status. Na haar tweede album ‘Vanaf Nu Is Het Van Jou’ neemt Maaike even gas terug, om inspiratie op te doen voor nieuwe liedjes.

 

 

 

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

COVID Certificate is mandatory for this show. Make sure you have a valid QR code, don’t forget your ID and check the app before your visit!

De muziek van Maaike is haast poetisch. Ze noemt zichzelf echter geen poëet, maar een onderzoeker. Ze onderzoekt haar emoties en gevoelens. En schrijft daar dan een liedje over. Dit voorjaar is ze terug met de release van de single ‘Doe Mij Maar Het Verdriet’. Zelf zegt ze hier over “Het is een ode aan het leven en de liefde. En als dat dan eindigt in verdriet, dan toch liever het verdriet dan dat je die liefde nooit hebt gekend”. Uiteindelijk is dat een thema in haar hele oeuvre; hoopvolle muziek over het leven in al zijn lagen. Vrijdag 22 oktober zal ze haar nieuwe werk, ditmaal met band, laten horen in Doornroosje!

genre

pop, singer songwriter

media