Doornroosje
loader

FortaRock

Machine Head

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Update: de show van Machine Head op zaterdag 21 november gaat helaas niet door. De band heeft besloten hun tour uit te stellen. Het is nog onduidelijk of er snel een vervangende datum komt en wanneer deze bekend gemaakt gaat worden. In verband hiermee en de huidige vakantie periode, maar ook de nog steeds tijdrovende strubbelingen rond Covid-19 wordt de terugbetaal procedure vanaf maandag 14 september gestart. Kaartkopers hoeven hier niets voor te doen. Het bedrag wordt dan automatisch teruggestort op de bankrekening waarmee de tickets zijn gekocht.

De Amerikaanse band Machine Head zette twintig jaar geleden de metalwereld op zijn kop met hun debuutalbum ‘Burn My Eyes’. Het iconische en verbluffende debuutalbum uit 1994 katapulteert Flynn & co. meteen naar de eredivisie van de metal.

De nietsontziende, zwaar groovende moderne metal van Machine Head bleek de missing link te zijn tussen Pantera en Slayer. Inmiddels heeft de band een hoop albums uitgebracht waaronder ‘Unto The Locust’, ‘The Blackening’ en het meest recente ‘Catharsis’, dat in 2018 uitkwam. Vanavond neemt de Californische metalmachine je mee terug naar 1994, verwacht tracks uit ‘Burn My Eyes’ met Chris Kontos en Logan Mader aangevuld met andere werken uit hun gehele oeuvre. Dit is een avond die je als metal-liefhebber niet mag missen.