Doornroosje
loader

Nachtsport

Makx + Opption + Roelofsen

Het is 31 Oktober, de laatste donderdag van de maand, en dat betekent dat het weer tijd is voor Nachtsport in Merleyn. Tijdens deze gratis avonden zijn er altijd bijzondere DJ’s en liveacts uit het hele land te gast. Ditmaal staan Makx, Opption en Roelofsen op het programma. 

De opening wordt door Roelofsen voor zijn rekening genomen. Een jaar geleden stond hij ook al bij Nachtsport en in de tussen tijd heeft hij lekker doorgepakt met waar hij goed in is, en dat is lekker volle en stevige techno draaien. De afgelopen tijd stond hij onder meer al bij Planet Rose, Free Festival Almere en Clickhouse.

De jongens van Opption (voorheen Dubbel & Dwars) komen vanuit Eindhoven weer eens avondje knallen in Nijmegen. Met hun semi-liveset sloten zij vorig jaar een van de leukste Nachtsport Merleyn edities, de kersteditie, af. Nu zullen zij als 2e het roer over nemen met een nieuw arsenaal rollende technoDe afsluiter van de avond is de Nijmeegse Shipwrec platenspecialist. Hij opende de Nachtsportstage bij All We Want Festival en zette direct de toon voor een avondvullend programma in het Duitse klooster. Makx is te omschrijven als wat harder, rauwer en meer ‘techno’, een waardige afsluiter dus voor een avondje Nachtsport in Merleyn!