fbpx
Afbeelding voor Malford Milligan & The Southern Aces

Malford Milligan & The Southern Aces

+ Liseth & The Satellites

vrijdag 29 oktober 2021
locatie:
Doornroosje
datum:
vrijdag 29 oktober 2021
zaal open:
19:45 uur
start:
20:30 uur

Door zijn krachtige, hese stem en zijn indrukwekkende voorkomen wordt Malford Milligan vaak vergeleken met soul iconen als Otis Redding en Al Green. Geboren als albino in Taylor, Texas op 29 maart 1959, hadden de raciale spanningen in zijn jeugd een dubbele impact. In 1981 brak hij zijn studie sociologie aan de Universiteit af ten gunste van de muziek. Milligan hoopte het studeren een jaar later weer op te kunnen pakken maar het liep anders.

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

COVID Certificate is mandatory for this show. Make sure you have a valid QR code, don’t forget your ID and check the app before your visit!

Tijdens de wekelijkse jamsessies in de muziekclub Antone’s viel Milligan op. Hij speelde o.a. bij Stevie Ray Vaughan’s Double Trouble, The Boneshakers en richtte succesvolle Texaanse allstar-band Storyville op. De muziek is intens, dansbaar en energiek. Milligan en zijn backing band ’The Southern Aces’ staan garant voor een avondje topvermaak.

De band bestaat uit Jack Hustinx (gitaar), Roel Spanjers (piano-orgel-accordeon), Eric van Dijsseldonk (lead & slide-gitaar), Nicky Hustinx (drums) en Roelof Klijn (bas).

Volgens haar fans en bandleden is Liseth Horsten het best bewaarde geheim van Tilburg: een vrouw met sterke en persoonlijke songs, gezongen met een stem die warm en doorleefd is maar tegelijk helder als glas, down-to-earth maar ook met een dromerige kant. Een spannende stem met veel diepgang en karakter en een heerlijke timing.

genre

rock, blues, soul

media

Malford Milligan & The Southern Aces

vrijdag 29 oktober 2021

placeholder