Doornroosje
loader

Tactics

Mandrax ft DUOM + B.Core + Lenny + Oktagon

Alweer de laatste Tactics van dit jaar! Na een reeks interessante DJs en goede feesten, houden we het dit keer dicht bij huis.

Mandrax terroriseert al sinds zijn jeugd zijn ouders en buren met diepe bassen en harde frequenties. In 1997 raakte hij besmet met het drum ’n bass virus, een jaar later was hij aan het draaien. Als mede-oprichter van dnbforum.nl heeft hij een uitgebreid netwerk in de Nederlandse DnB scene, draait hij op verschillende feesten van Utrecht tot Arnhem en heeft hij zijn eigen avond “DIEP”. Vanavond neemt hij als special guest DUOM mee. Deze human beatboxer maakt al zo’n 10 jaar beats met zijn mond en komt als nieuwste DIEP crew-lid de beats van Mandrax voorzien van… MEER BEATS!

B.Core (Ramshackle Kru) is een bekende in de Nijmeegse DnB scene. Als lid van de Deflux crew staat hij al eeen jaar of 10 op de planken in Nijmegen. Hij draaide op onder meer Deflux, Konkrete Beats en Smackdown. Met zijn herkenbare diepe en harde ragga sound weet deze man keer op keer de mensen uit zijn dak te laten gaan. De avond zal omlijst worden door residents Lenny en Oktagon.