fbpx
Afbeelding voor Manny Rod

Amanné presents

Manny Rod

donderdag 27 oktober 2022
locatie:
Doornroosje
datum:
donderdag 27 oktober 2022
zaal open:
21:00 uur
start:
22:00 uur
einde:
02:00 uur

Dansschool Amanné presenteert een Caribische avond in Doornroosje vol exotische geluiden, Latin-inspired bands en bijpassende DJs! Het hoofdprogramma van de avond zal verzorgd worden door niemand minder dan bachata-sensatie Manny Rod.

Manny Rod is een van bachata’s meest veelbelovende zangers. De zanger, oorspronkelijk afkomstig uit Santo Domingo, Dominicaanse Republiek, heeft 3 albums en meer dan 20 singles en samenwerkingen uitgebracht.

Na zijn succes als leadzanger van de band ‘Grupo Extra’ en vertolker van bachata-hits als “Lejos De Ti”, “Te Vas”, “Besos A Escondidas” en “Me Emborracharé”, verwelkomt Manny Rod dit jaar met de release van zijn eerste single, “La Culpa”, een track vol romantiek en gevoel. Maar vergis je niet: Manny Rod’s liveshow is dansbaar als geen ander!In het voorprogramma van deze avond staat de Classix Entertainment Salsaband en Lady DJ Shedax en DJ Limbo Latino zullen voor passende omlijsting van de avond zorgen om de zaal in hogere sferen te brengen. Kortom: een feest dat je niet wilt missen. Taste the Caribbean!

genre

latin, bachata, caribbean

media

Manny Rod

donderdag 27 oktober 2022

placeholder