Doornroosje
loader

Nachtsport

Marc Romboy + Gabriel Ananda LIVE + Joop Junior LIVE e.a.

Ticket: € 18,50, VVK: € 17, early bird: € 12. Klik HIER voor tickets.

Na een druk jaar met de eerste Nachtsport festivalstage, de verjaardagseditie en de bomvolle Merleyn edities komt Nachtsport terug van de zomerstop voor de najaarseditie in Doornroosje op vrijdag 4 oktober 2013. Speciaal daarom zijn er zelfs 2 Duitse super headliners uitgenodigd. Naast Marc Romboy en Gabriel Ananda liegt het programma uit eigen land er ook niet om met Joop Junior, Joran van Pol, William Köster, Luuk Kielen en resident Thomas Elmore.

Al meer dan 20 jaar houdt Marc Romboy zich bezig met elektronische muziek. Begin jaren 90 richtte hij zijn eerste label op en begon met het draaien en produceren van techno. Inmiddels heeft hij al talloze samenwerking gedaan met artiesten als Stephan Bodzin en Blake Baxter en is hij niet weg te denken uit de huidige technoscene. Van melodisch naar rauw, zal Romboy de slot akkoorden gaan geven in roosje.

Gabriel Ananda stond dit jaar in Goch al bij de Nachtsport stage van All We Want achter de draaitafels. Na het knallende succes van zijn vorige hybrid set, komt hij nu naar Nijmegen om daar zijn liveset ten gehore te brengen!

Ook Joop Junior komt weer langs in roosje met zijn rauwe en donkere liveset. Deze opkomende minimal techno held vliegt de hele wereld al over en is ook niet on opgemerkt gebleven bij artiesten als Richie Hawtin. Net als het andere Nederlandse minus talent, Joran van Pol, die deze avond in de kleine zaal zal draaien. Joran is inmiddels ook goed op weg, en de een na de andere release komt uit op grote labels.

Nachtsport resident Thomas Elmore is er natuurlijk weer bij om de grote zaal te openen. In de kleine zaal gaat Luuk Kielen Nijmegen weer eens mee de diepte in nemen, en zal NDS oprichter William Köster de avond geheel in stijl eindigen.