Doornroosje
loader

Stellar

Marco Muhring b2b MileZ + Motion Dazzle e.a.

Na edities met Ben Pearce, Boddika en Ben UFO in Doornroosje is Stellar weer een keertje terug in in Merleyn. Vorige keer dat Stellar Merleyn aandeed was behoorlijk legendarisch. Vanavond doen we dat dunnetjes over en hebben we 4 residents uit het land uitgenodigd:Mike Costez (Work Them), Motion Dazzle (CAMO), Marco Muhring b2b MileZ (Bright).

Mike Costez is een veelzijdige DJ die al een aantal jaren meedraait. Na tijden Techno en House te hebben gedraaid werd zijn interesse gewekt door de bass muziek. In Arnhem runt hij de “Work Them” clubavonden waarop net als Bij Stellar het progressieve geluid van van de overkant van het Kanaal centraal staat.

Motion Dazzle ken je misschien wel onder zijn dubstep alias D-Scanna. Verwacht van Motion Dazzle geen harde dubstep drops, maar wel diepe, groovende bassen. In Oss runt Motion Dazzle “CAMO”, het feest dat altijd de bass-heavy vernieuwing opzoekt.

MileZ is resident van Bright, hét Utrechtse feest voor frisse dansmuziek. Hij stond eerder in Merleyn en draaide toen een érg overtuigende set waarin hij zijn 2-step en UKG georiënteerde sound moeiteloos mixt met sexy house sound van bijvoorbeeld Dusky. Vanavond gaat hij b2b met de tevens Utrechtse Marco Muhring. Begonnen met draaien op een DJ mixer van de ALDI, maar ondertussen resident van zijn eigen avond “Pissing in the Wind” en kreeg eerder dit jaar al de dansvloeren van EKKO en de Poema aan het zweten. Samen met MileZ laat hij jullie vanavond harder dansen dan zijn baard lang is.