Doornroosje
loader

FortaRock

Marduk

LET OP! Deze show gaat verplaatst worden naar een nog te bepalen datum in 2021. Zodra er een datum is zullen we deze bekendmaken en worden kaartkopers ingelicht.

Voor het eerst sinds 2010 keert de Zweedse panzer divisie Marduk weer terug naar Doornroosje! En niet voor zomaar een show, maar eentje in de huidige anderhalvemeter setting. Omver geblazen worden in je luie stoel met een biertje in je hand. Wie wil dat nou niet in deze tijd?! Dat betekent ook dat je op tijd zult moeten zijn met de aankoop van tickets, want de capaciteit is beperkt.

Marduk stond begin jaren 90 aan de basis van de Zweedse blackmetal (samen met bands als Nifelheim en Dissection) en trok dus ook als een wervelwind over de wereld toen de blackmetalgolf midden jaren 90 over de wereld trok. De band maakte geweldige albums zoals ‘Those Of The Unlight’ (1993) en ‘Opus Nocturne’ (1994), maar is verre van sleets aan het raken. Sterker nog, wat ons betreft is Marduk sinds ‘Rom 5:12’ uit 2007 bezig met een winning streak. ‘Wormwood’, ‘Serpent Sermon’, ‘Frontschwein’ en de laatste worp ‘Viktoria’ zijn stuk voor stuk geweldige platen.

Tickets voor dit event zijn beperkt, er zijn enkel zitplaatsen en mensen die niet tot één huishouden behoren wordt verzocht anderhalve meter afstand te bewaren. Als je binnen anderhalve meter van elkaar mag (en wil) zitten bestel je een ‘Duo Ticket’. Alles over onze corona maatregelen vind je op deze pagina.