Doornroosje
loader

Margo Price + Rivers

Geen webverkoop
27 jun 2017
  • Normaal€ 17,00
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

Margo Price, uit Nashville, Tennessee zong jarenlang in barren en cafés, speelde op een blauwe maandag in een band met Sturgill Simpson, totdat ze ontdekt werd door Jack White. Jack White was diep onder de indruk van haar talent en tekende haar voor zijn label Third Man Records en bracht haar debuut-album ‘Midwest Farmer’s Daughter’ uit in 2016.

De plaat werd opgenomen in de legendarische Sun studio’s in Memphis. De rijke instrumentatie op het album roept herinneringen op aan countrymuziek uit het verleden. Dit wordt nog versterkt zodra je de stem van Price hoort. Price zoekt geen aansluiting bij de nieuwe generatie country/pop zangeressen maar gaat eigenwijs haar eigen gang waardoor ze moeiteloos past in het rijtje van Tammy Wynette, Dolly Parton en Loretta Lynn. Price staat garant voor een 70’ country-geluid doorspekt met honky tonk, country-billy, soul en western swing van het allerhoogste niveau.

Invloeden van country, folk en bluegrass hoor je duidelijk terug in de muziek van Rivers. Pakkende liedjes, melancholisch en recht uit het hart gezongen. Soms ingetogen soms opzwepend en altijd teruggrijpend naar het geluid van het zuiden van Amerika.

Bekijk de foto's (Rivers)
Bekijk de foto's (Margo Price)
verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.