Doornroosje
loader

Martin Kohlstedt

uitverkocht
za 13 oktober
  • Normaal€ 16,50
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Martin Kohlstedt is een jonge, experimentele pianist, componist en producer, die zijn naam vestigde met de twee opmerkelijke albums ‘Tag’ en ‘Nacht’. Zijn muziek verenigt klassieke (akoestische) piano met een Fender Rhodes, elektronische avonturen en beats.

Daarnaast maakt hij ook muziek voor games en films. Voor de Duitser voelt het staal en het hout, het klassieke en het moderne allemaal aan als één groot woud aan mogelijkheden. Hij is de meester die deze emotionele tapijten weeft. Geen wonder dat ze hem ‘de volgende Nils Frahm’ noemen.

Zijn werk doet een beetje denken aan Hauschka, Simeon ten Holt, Nils Frahm en andere Erased Tapes-artiesten. Met andere woorden: neo-klassiek op z’n puurst en best. Zijn album ‘Strom’ verscheen vorig jaar.  Live zorgt Martin Kohlstedt voor een show die bulkt van improvisatie en experiment waarbij zijn muzikale talent pas echt komt bovendrijven.

LET OP: dit een zitconcert met vrije placering. Het optreden zal plaatsvinden in LUX, Zaal 7.

verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.