Doornroosje
loader

Masego + Gaidaa

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Masego, echte naam Micah Davis, is een Jamaican-Amerikaanse muzikant en zanger met Zuid Afrikaanse roots. Zelf omschrijft hij zijn unieke stijl als “TrapHouseJazz”; een subtiele blend van hiphop, soul, jazz en meer warmbloedige genres. Masego (wat Tswanees voor gezegend) is naast begenadigd zanger ook multi-instrumentalist die ook de cello, piano, drums, gitaar, trompet speelt en een specialisatie in zowel alto als tenor saxofoon heeft. Dit alles weet hij schijnbaar moeiteloos te combineren met hulp van zijn loopstation, waarmee hij zichzelf begeleid en zijn eigen nummers bouwt.

Samen met Fkj scoorde Masego hij een gigantische hit met “Tadow” en ook opvolger “Navajo” heeft ondertussen miljoenen streams. Op het debuutalbum “Lady Lady” dat in 2018 uit kwam zet hij deze weg voort en vanavond doet deze bijzondere artiest Doornroosje aan.

Bekijk de foto's (Gaidaa)
Bekijk de foto's (Masego)