Doornroosje
loader

Maston + The Resonars

Het optreden van MMOSS op deze avond gaat helaas niet door.

Vanavond presenteren we een fijne package van het Amerikaanse kwaliteitslabel Trouble in Mind. Dit label ‘ontdekte’ en tekende Jacco Gardner en brengt al enkele jaren kwalitatief hoogstaande juweeltjes uit op het gebied van psychedelische rock, garagerock en krautrock. Vanavond zullen Maston en The Resonars act de presence geven en zij sluiten hun eerste Europese tournee vanavond af in Nijmegen.

Frontman Frank Maston is afkomstig uit de zonovergoten heuvels van Zuid-Californië. Hij weet de sfeer te absorberen in zijn muziek en in combinatie met de invloed van zijn favoriete acts (Harry Nillson, Phil Spector, Van Dyke Parks, Animal Collective, Bacharach en Morricone) weet hij een zeer interessant muzikaal brouwsel te produceren. Op zijn album ‘Shadows’ laat hij de samensmelting horen van eigen ideeën en invloeden van eerdergenoemde acts. Geen kunstmatige geluiden op deze plaat, Maston speelt ze allemaal zelf (behalve de harp, gespeeld door Ana Caravelle). Vanavond speelt hij met band in Merleyn.

The Resonars zullen de avond aftrappen. Is het mogelijk dat de energie en kwaliteit die door alle leden van The Hollies, The Move en The Who kunnen worden vastgelegd in een jongen uit Arizona? Je zou het bijna gaan geloven als je de muziek van Matt Rendon beluisterd. Hij is de ronkende motor achter The Resonars en neemt alle muziek in zijn eentje op. Live omringt hij zich met een stel vrienden en ook zij doen voor het eerst Europa aan.

 Voor deze show geldt SKIR korting, voor info klik hier

Bekijk de foto's (The Resonars)
Bekijk de foto's (Maston)