Doornroosje
loader

Couture

Mattheis + Txoria

Na een geslaagd debuut aan de Hertogstraat keert Couture op vrijdag 27 mei terug in Merleyn. Voor deze nieuwe editie nodigen ze Nous’klaer Audio frontman Mattheis uit. Nijmeegse support is present in de vorm van allround nice-guy Txoria.

Matthijs Verschuure, beter bekend als Mattheis, kwam vorig jaar binnenstormen met zijn debuutalbum ‘Kindred Phenomena’. De plaat gooide hoge ogen bij artiesten en pers (5/5 van DJBroadcast). De kracht van zijn muziek zit hem in de details: meeslepende, melodieuze en positieve house en techno. Als frontman van Nous’klaer Audio staat hij in de meest toonaangevende Europese clubs en dendert de trein van zijn succes stevig verder.

De opening van de avond is in de kundige handen van de Nijmeegse Txoria. Met zijn karakteristieke stijl sluit zijn platenkeuze naadloos aan op grote man van de avond, Mattheis. We kennen Txoria natuurlijk van zijn gigs op Drift en Planet Rose, en zijn recente werk in de COUTURE Podcast Series. Txoria is inmiddels een vaste kracht in het Nijmeegse nachtleven en is dan ook de perfecte man om deze avond af te trappen.