fbpx
Maxine

MAXINE + KUZKO

donderdag 8 december 2022
locatie:
Merleyn
datum:
donderdag 8 december 2022
zaal open:
21:00 uur
start:
22:00 uur

Liefhebbers van vrolijke en dansbare pop kunnen deze avond hun hart ophalen deze avond. Een dubbel programma met popartiest Maxine en synthpop duo KUZKO.

Maxine is een verfrissende uitzondering in een muziekscene waarin veel jonge artiesten hun hits door anderen laten schrijven. Ze bedenkt haar eigen composities en met haar authentieke stem weet ze keer op keer hits te creëren.

Op TikTok krijgt ze met haar songs over popcultuur en tv-personages al meer dan een miljoen likes en grote artiesten als Roxeanne Hazes en Maan staan in de rij om met Maxine te schrijven. Maar inmiddels is het ook tijd voor haar eigen verhaal. Haar EP Minor Felt Major, brengt het complete sprookje van een vergane liefde en sluit voor haar de periode als tiener af. Regelmatig is Maxine in Stockholm te vinden om haar Scandinavische popsound te ontwikkelen, en dat werpt zijn vruchten af. Niet alleen Maxine zelf, maar ook haar muziek is goudeerlijk, vrolijk en dansbaar. Als popster heb je niet meer nodig voor een succesformule.

Het Rotterdamse synthpop duo KUZKO, bestaande uit Sam en Dani, staat bekend om hun eigenzinnige en vrolijke indie songs over high school drama, bandaffaires en vurige crushes. In 2021 brachten ze hun debuut-EP ‘Teardrops On The Dancefloor uit’ en op 23 september verschijnt
de tweede EP ‘Milkshakes & Heartbreaks’. De eerste single van de EP, ‘Penelope’, werd opgepikt door 3FM en de zender maakte de band meteen 3FM Talent, net als clipzender MTV die KUZKO tot MTV Push act bombardeerde.

genre

pop, singer songwriter

media

MAXINE + KUZKO

donderdag 8 december 2022

placeholder