Doornroosje
loader

Maximum Mashup Clubtour

Memphis Maniacs

DJ Slowpoke

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

De voor een heel groot deel uit Nijmegen afkomstige Memphis Maniacs zijn al jaren niet meer weg te denken van de bühnes van de Nederlandse festivals en clubs. Als onbetwiste Masters of the Mash-Up timmeren ze ruim een decennium aan de weg. Die weg is er één van inventieve muzikale combinaties & strakke shows en leidt altijd weer naar een extatische feest.

Het gereedschap bestaat uit hun instrumenten en maniakaal muzikale breinen. Inmiddels hebben zij een lading nieuwe bands geïnspireerd maar de podiumbeesten blijven zich onderscheiden door verrassende muzikale keuzes vakkundig gesmede mash-ups en hun energieke performance.

Tijdens de MAXIMUM MASHUP clubtour trekken ze deze lijn door en zoeken de Maniacs nóg intensiever de grenzen van de mash-up op. Muzikaal maar ook in de live show wordt het effectief combineren van diverse elementen tot verbazingwekkende kunst verheven zonder dat het een kunstje wordt. Want het eindresultaat blijft onveranderd: dansen meezingen tot je schor bent en een fantastisch feest.

Na het concert dansen we gewoon door op de afterparty met DJ Slowpoke!

Bekijk de foto's