fbpx
Memphis Maniacs

Hello/Goodbye: The Final Clubtour

Memphis Maniacs

vrijdag 11 april 2025
locatie:
Doornroosje
datum:
vrijdag 11 april 2025
zaal open:
19:30 uur
start:
20:45 uur

Sinds 2006 hebben Memphis Maniacs Nederland veroverd met hun unieke mix van genres en energieke optredens. Van Paaspop tot Zwarte Cross, van Concert at Sea tot Dance Valley – overal lieten ze het publiek uit hun dak gaan met hun ingenieuze live mash-ups.

Na bijna 15 jaar muzikale hoogtepunten en uitverkochte clubtours stond een groots afscheid op de planning, maar de coronapandemie gooide roet in het eten. Een abrupt einde dreigde, en andere projecten kwamen op de voorgrond. Nu is dan eindelijk de tijd rijp voor het langverwachte slotakkoord  van de “Masters of the Mash-up”.

In maart en april 2025 trekken Smash Robinson, Biff Anderson, Reverend Big, Buck Wilson en Iwan Dubrowski nog één keer door het land met hun Hello/Goodbye: The Final Clubtour

Deze reeks optredens vormt niet alleen het waardige laatste hoofdstuk van hun indrukwekkende muzikale reis, maar is bovenal een eerbetoon aan de fans. De band wil via deze tour alle fans bedanken voor de ontelbare mooie momenten en onvoorwaardelijke steun door de jaren heen.

Verwacht een extra lange, meeslepende show vol bekende hits én vergeten pareltjes. Het belooft een emotionele reis te worden door de rijke geschiedenis van deze baanbrekende act.

Kom nog één keer dansen, huilen en meezingen met één van de meest originele en overrompelende acts uit de Nederlandsche muziekgeschiedenis..

genre

rock, electronic, mash up

media

Memphis Maniacs

vrijdag 11 april 2025

placeholder