Doornroosje
loader

Djahboy EP releaseparty

Miami Coco

Vanavond staat Doornroosje in het teken van Miami Coco en vieren we de EP release van Nijmeegse trots, Djahboy! Djahboy, artiestennaam van Jaromir. De Alphenaar, geboren in Goirle, begon zijn rap carrière serieus te nemen op 18 jarige leeftijd. Hij groeide op in Nijmegen in de wijk Meijhorst. Al snel scoorde hij in 2010 1,5miljoen views op youtube met het liedje ‘Gi Mi Na Thing ft JayJay & Poke’.

In 2013 maakte Djahboy naam bij The next MC hij kwam tot de liveshows op tv met zijn nummer ‘Fruz ft. J-Do & Poke’. Djahboy kwam in het zelfde jaar in contact met de rapformatie 365 Grind hij maakte verschillende nummers en videoclips samen met deze rapformatie. De tracks ‘Laat los ft. Ir-sais (Prod. by Nika Iwan & JF)’ en ‘Arturo (Prod. by Afro Bros)’ trok niet alleen in Nederland bekijks maar kreeg ook airplay in Curaçao en Suriname. Binnenkort komt de nieuwe EP van Djahboy uit waarvan hij eerder al de singles ‘Topshotta’ en ‘Glow Up’ dropte. Reden genoeg voor een feest MIAMI COCO style.

Vanwege productionele redenen komt de EP van Djahboy iets later uit dan gepland. De releaseparty, Miami Coco, zal daarom verplaatst worden naar later dit jaar. Kaartkopers hebben een e-mail gehad en ontvangen hun geld terug. Houd onze kanalen in de gaten voor een vervangende datum!