Doornroosje
loader

Michael Prins + La Corneille

Singer-songwriter Michael Prins groeide op in een zeer creatieve familie waarin hij al vroeg in aanraking kwam met muziek.

Op zijn 6e begon hij zelf ook muziek te maken: eerst klassieke piano maar later nam hij ook de gitaar ten hande. Nadat Michael al op zijn 15e stopte met de middelbare school ging hij veel in het atelier van zijn vader werken en investeerde hij al zijn vrije tijd in de muziek. Door heel veel op te treden probeerde Michael rond te komen en deed hij tegelijk veel live ervaring op. Ondertussen werkte hij aan zijn debuutalbum ‘Rivertown Fairytales’, waarop hij zich liet inspireren door zijn grote voorbeelden Neil Young en Nick Drake. Afgelopen zomer won Michael het TV programma ‘De Beste Singer Songwriter van Nederland’, een ideale springplank naar een mooie voortzetting van zijn muzikale carrière.

Later dit jaar volgt een nieuw album van Michael Prins en als voorloper daarvan is er de clip ‘Fear not’ uitgebracht, een duet samen met Carice van Houten. Klik op de Youtube knop hiernaast om de clip te bekijken.

lees meer
Bekijk de foto's (Michael Prins)
Bekijk de foto's (La Corneille)