fbpx
Afbeelding voor Miles Kane

Miles Kane

+ Oracle Sisters

woensdag 13 april 2022
locatie:
Doornroosje
datum:
woensdag 13 april 2022
zaal open:
19:30 uur
start:
20:15 uur

Miles Kane heeft inmiddels al een CV opgebouwd waar menig muzikant alleen maar van kan dromen. De zanger ken je van zijn solowerk, maar staat ook bekend om zijn aandeel in The Last Shadow Puppets (samen met Arctic Monkeys-zanger Alex Turner) en als frontman van voormalige Britpopband The Rascals.

Miles is nu terug met ‘Don’t Let It Get You Down’, de debuutsingle van zijn aankomende nieuwe album ‘Change The Show’, dat begin volgend jaar verschijnt. ’Don’t Let It Get You Down’ is Miles Kane op zijn best: energiek, aanstekelijk en vol branie. Het vierde studioalbum van de zanger is ontstaan uit een intense periode vol zelfreflectie, waarin hij net als menigeen meer tijd om handen had dan hij ooit had kunnen voorspellen. Hij schreef liedjes over grote hoogtepunten, grote dieptepunten, dagdromen, echte vrienden en diepe gevoelens. Naar eigen zeggen heeft hij in die periode geleerd om de toekomst zich vanzelf te laten ontvouwen, terwijl hij trouw blijft aan zichzelf.

‘Change The Show’ wordt een plaat voor zowel nieuwe als oude fans; een album met de klassieke rock en glam invloeden, maar ditmaal meer gericht op Motown, soul, en Fifties R&B.

genre

rock, indie rock, alternative rock

media

Miles Kane

woensdag 13 april 2022

placeholder