Doornroosje
loader

The Blossom Tour

Milky Chance + Fil Bo Riva

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

De frisse electronica pop van Milky Chance brengt je gegarandeerd aan het heupwiegen. Hun debuutsingle ‘Stolen Dance’ en hun album ‘Sadnecessary’ maakten de band in een klap wereldberoemd.

Dit leverde hen een uitgebreide wereldtournee op langs de grootste podia en festivals ter wereld. Na deze intensieve periode dook Milky Chance de studio in en dit jaar verscheen hun tweede album ‘Blossom’ waarbij de band voor het eerst gebruik maakt van echte instrumenten.

Clemens Rehbein, alias Milky Chance, is in essentie een singer-songwriter. De jonge Duitser begon zijn muzikale carrière in reggae- en skabands. Zijn voorliefde en passie voor reggae, dub en ska is nog steeds hoorbaar in de muziek van Milky Chance. Samen met zijn muzikale partner in crime Phillipp Dausch, ontwikkelde hij een warme combinatie van uiteenlopende stijlen als pop, electronica, folk, reggae en ska. Met die sound veroverde Milky Chance in een rap tempo vele harten.

Bekijk de foto's (Fil Bo Riva)
Bekijk de foto's (Milky Chance)