Doornroosje
loader

Milow + Joseph & Maia @ Gofferttheater

Als er één woord is dat het muzikale traject van Milow het best samenvat is dat ‘verandering’. Milow gooit het roer opnieuw om bij het maken van zijn nieuw album ‘Modern Heart’, zijn meest avontuurlijke album tot nu toe. Hij besloot zijn horizon en stijl te verbreden. Dit doet hij door elementen van elektronische muziek en alternatieve rhythm & blues te verwelkom in zijn wereld met de akoestische gitaar. De teksten van de Belgische singer-songwriter blijven nog even diepzinnig en emotioneel pakkend als ervoor. Er staat zelfs voor het eerst een liefdesliedje op de plaat.

Met ‘Modern Heart’ koos Milow ervoor om samen te werken met artiesten waar hij op het eerste zicht niet veel raakpunten mee heeft. Zo liet hij zijn comfort zone achter zich en verhoogde hij de lat van zijn liedjes en het album. Hij werkte samen met producers en artiesten als James Fauntleroy, Brian Kennedy, Rufus Dipper, Joe Chiccarelli en Marius de Vries.

LET OP! Dit optreden vindt plaats in Openluchttheater De Goffert. Staan en zitplaatsen beschikbaar. Het is niet mogelijk om zitplaatsen te reserveren.

 

Bekijk de foto's