Doornroosje
loader

Nachtsport

Mispoes + BVDP b2b Math

De 11e donderdageditie van Nachtsport in Merleyn staat voor de deur en hier heeft de organisatie een oude bekende voor gevraagd. Mispoes stond ruim een jaar geleden op het 1-jarig bestaan van Nachtsport in Doornroosje. Nu is ze gevraagd voor een intiem optreden in Merleyn en neemt daarvoor twee nieuwe gezichten met zich mee op de avond goed te openen. Zorg dus dat je donderdag 23 mei op tijd in Merleyn bent voor een nieuwe avond Nachtsport!

Mispoes (Tessa Hofstra) heeft ruim een jaar geleden de kleine zaal geopend van Doornroosje op het 1-jaar bestaan van Nachtsport. Met haar zwoele sexy sound trok ze deze zaal binnen no-time vol. Dat zal haar dit keer ook zonder moeite lukken in Merleyn. Vijf jaar geleden raakte ze verliefd op techno en heeft in haar carriere als DJ nu ook tegenwoordig haar ‘draai’ gevonden in het produceren. Haar stijl heeft een loopbaan genomen van techno naar techhouse en van meer deephouse naar nu disco en indie dance. Voor Nachtsport vragen we haar voor een typische Nachtsport set waarbij de minimal-techno platen weer uit de kast gehaald mogen worden. Ze heeft gedraaid op locaties als Amsterdam Open Air, Xt3radio, Krak Festival, Lazy Sundays, Trutjes, Chicago Club, Club Stalker en vele andere. Deze dame zit dus bepaald niet stil en reist graag het land af om voor het een optreden bij Nachtsport in het intieme Merleyn.

De warme groovy geluiden pompen door de speakers wanneer Bas van de Pol, beter bekend als BVDP, ten tonele verschijnt. Het duurt dan meestal ook niet lang voordat de zaal met de voetjes van de vloer gaat. Als tiener begon zijn liefde voor house muziek. Dit had het bezoek aan menig feest en festival tot gevolg. Toen hij een paar jaar geleden dan ook voor het eerst een paar nummers in elkaar probeerde te mixen was een nieuwe passie geboren. Zijn stijl kan niet onder één categorie worden geplaatst maar hij omschrijft het zelf als een warme mix van deep- techhouse samenvloeiend met lekkere techno grooves.

Mathé van Bentem, als kleine jongen al een liefde ontwikkeld voor alles wat te maken heeft met muziek en wat er bij komt kijken. Zes jaar geleden is hij uiteindelijk begonnen met draaien, eerst digitaal toen vinyl en daarna doorgegaan op de cd-spelers. Zijn stijl is lastig in een hokje te plaatsen en is afhankelijk van het feest. Het liefst draait hij een mix van de wat hardere techno met een vleugje funk erdoorheen. Door de jaren heen heeft hij veel ervaring opgedaan met het draaien op de wat kleinere intieme locaties, raves en afters. Zelf heeft hij ook een aantal van dit soort evenementen georganiseerd of een grote bijdrage geleverd bij de organisatie hiervan. Dit zijn ook de evenementen waar hij zich het lekkerst bij voelt.

Op de Facebook pagina van Nachtsport blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en leuke acties. Ook kan je hier de foto’s terug vinden van de Nachtport avonden.