Doornroosje
loader

Sonic Whip

Monkey3 + The Machine

Het tijdschema (o.v.b.) voor zondag is aangepast, we gaan iets later open:

19.30 – deuren & kassa open
20.00 – The Machine
21.20 –  Monkey3

Het geplande optreden van Samsara Blues Experiment aanstaande zondag gaat helaas niet door wegens ziekte van zanger / gitarist Chris. Dat is heel erg spijtig, maar tevens een kwestie van overmacht. We wensen Chris heel veel beterschap toe en een spoedig herstel! Het officiële statement vind je hieronder.

We hebben besloten om de show van Monkey3 wél door te laten gaan en we hebben op deze korte termijn nog een waardige vervanger kunnen vinden in de vorm van The Machine! De band uit ons eigen kikkerlandje komt voor het eerst naar Doornroosje.

Het Zwitserse Monkey3 brengt eveneens grootse en meeslepende nummers, voorzien van slimme tempowisselingen, rustige intermezzo’s en talrijke passages waarbij alle remmen los gaan en er voluit gerockt wordt. De Zwitsers zijn grootmeester in het creëren van kaleidoscopische klanktapijten en weet deze dusdanig goed neer te zetten dat het geen moment opvalt dat de muziek grotendeels instrumentaal is. Dit is spacerock van de bovenste plank die doet denken aan oude helden als Pink Floyd, Yes en Ozric Tentacles.

Bekijk de foto's (The Machine)
Bekijk de foto's (Monkey3)