Doornroosje
loader

Nachtsport

Mononoid LIVE + STIP.dot + Thomas Elmore

Tickets a €5,- zijn aan de deur van Merleyn verkrijgbaar

Na de gezelligste Merleyn avond van vorig jaar, bereidt Nachtsport zich ook dit jaar weer voor op een top avond op 3e kerstdag. Vrijdag 27 december staat er een zeer bijzonder programma voor je klaar: Mononoid LIVE, STIP.dot en natuurlijk onze eigen Nachtsport specialist: Thomas Elmore.

In 2006 begonnen Andy Godderis en Igor Shumlyanskiy samen met hun techno avontuur. Door de jaren heen is hun muziek dieper, vooruitstrevender en melodischer geworden en dat heeft in 2011 er toe geleid dat dit duo een plek aangeboden kreeg op het Duitse label Traum Schalplatten (o.a. bekend van Dominik Eulberg, Ryan Davis en Fairmont). Sindsdien is de een na de andere release van de hand van dit duo een ontzettend succes. Tijdens Nachtsport op 3e kerstdag zullen ze ons wegblazen met hun live set.

Vanuit Utrecht komt STIP.dot naar Nijmegen. Multi-talent Peter ten Böhmer heeft naast STIP.dot nog twee andere projecten: StiftenLIVE en Dupl-o. Vanavond staat hij er in zijn eentje en belooft hij de avond vlammend af te sluiten.

De opening van de avond is in handen van Nachtsport resident Thomas Elmore, die de stemming er al vanaf vroeg goed in zal krijgen. Kom vroeg want het belooft weer een top editie te worden..