Doornroosje
loader

MOOON + The Small Breed

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Begin oktober zal de opvolger van het succesvolle debuut MOOON’s Brew uitkomen. De Nederlandse psychedeliche rock & roll band neemt je mee op ‘Safari’. Een muzikale reis ver weg van het drukke stadsleven naar het dierenrijk. MOOON laat met dit concept album een andere kant van zichzelf horen. Er is meer plaats gekomen voor psychedelische invloeden uit de jaren ’60 en ’70 maar wel op zijn MOOON’s.

MOOON speelde eerder al op Noorderslag en het Valkhof Festival en deed een succesvolle eerste clubtour in binnen en buitenland. Ook het nieuwe materiaal dat integraal gespeeld zal worden met gastmuzikanten, zullen vanavond ook oude vertrouwde tracks als ‘Mary You Wanna’ en ‘She Makes Me Feel’ voorbij komen.

Als support verwelkomen we The Small Breed. The Small Breed is een vijf koppige psychedelische-pop band, geïnspireerd door de magische muziek die eind jaren 60 werd gemaakt. Het dromerige, zonovergoten retro geluid kenmerkt zich door het gebruik van meerstemmige zang, verrassende composities en instrumenten uit de sixties.

Studenten, let op: voor deze show geldt SKIM-korting.

Bekijk de foto's (The Small Breed)
Bekijk de foto's (MOOON)