Doornroosje
loader

Moss + Amber Arcades

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Moss knettert, bruist, schuurt, windt op en sleept mee op het nieuwe album ’Strike’. Op de vijfde langspeler maakt de Nederlandse band korte metten met zijn muzikale verleden, maar weet Moss tegelijkertijd zichzelf te blijven. De sound is transparanter en rechter door zee dan ooit tevoren.

Op ‘Strike’ wordt de ‘songcraft’ van de eerste twee albums gecombineerd met de experimenteer-drift van album drie en vier. Het resultaat is even tijdloos als modern. Het album zal in februari 2017 verschijnen.

Amber Arcades is de band rondom Annelotte de Graaf. De Utrechtse zangeres begon in 2010 solo en is sindsdien heel ver gekomen, van samenwerkingen met Ben Greenberg tot opnamens met de bandleden van Real Estate, Quilt en Kevin Morby in New York. Het eindresultaat: een debuutalbum vol prachtige dromerige liedjes.

Bekijk de foto's (Amber Arcades)
Bekijk de foto's (Moss)