Doornroosje
loader

Het Nest

Movie at the Park

Op vrijdagavond 6 september openen we alvast onze poorten en bouwen we de Kuul (Mainstage) om tot openbare buitenbioscoop. In samenwerking met LUX Nijmegen vertonen we de sprookjesachtige feel-good movie Moonrise Kingdom van Wes Anderson. ??

Iedereen is op de vooravond van Het Nest Festival 2019 welkom om alvast te genieten van muziek, een prachtige film, het park, lichtkunst, snacks en van het welbekende ene drankje. Neem zelf een kleedje of kussentje mee mee zodat je relaxed neer kan ploffen op het gras van het Goffertpark. Eten en drinken wordt door ons verzorgd. Eigen consumpties kunnen dus niet mee naar binnen.

Om de het aantal bezoekers goed te kunnen inschatten en het comfort te bewaken vragen we je vooraf een ticket te reserveren voor €3,- (incl) Daar krijg je van ons dan weer een gratis consumptie voor terug (bier, wijn, fris). Op=op.

? Regisseur Wes Anderson staat bekend om zijn vreemde, ietwat absurdistische films, en Moonrise Kingdom is daarin geen uitzondering. De Anderson-formule is komisch, kleurrijk en (inmiddels) weinig verrassend, maar deze film is één van de betere uit zijn oeuvre. Een sprookjesachtige feel-good movie met o.a. Bruce Willis, Edward Norton en Bill Murray.