fbpx
Afbeelding voor MY BABY

MY BABY

vrijdag 8 oktober 2021
Uitverkocht

Nooit meer te laat voor tickets? Meld je aan voor updates!

Whatsapp service

Liever updates per email? Meld je aan.

locatie:
Doornroosje
datum:
vrijdag 8 oktober 2021
zaal open:
19:30 uur
start:
20:45 uur

Het lijkt alweer jaren geleden dat MY BABY in Doornroosje stond… En dat is het ook. Gelukkig komt de band in het najaar van 2021 weer naar Nijmegen en neemt een lading nieuwe songs mee. De Amsterdamse band heeft in hun jonge bestaan een cv opgebouwd waar andere bands minstens tien jaar voor nodig hebben. Ze hebben wereldwijd de zalen veroverd met hun sjamanistische mix van blues, wereldmuziek, dub, psych en dance.

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

COVID Certificate is mandatory for this show. Make sure you have a valid QR code, don’t forget your ID and check the app before your visit!

Zo stonden ze al op Lowlands, Down The Rabbit Hole en Glastonbury, toerden door Oost-Europa, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika, wonnen een Edison en tourden ze vrijwel non-stop. Hun muziek is spiritueel en gericht op een primair bewustzijn onderbouwd met hypnotische beats, glanzend soulvolle vocalen en psychedelische riffs. Live shows zijn altijd een enerverende ervaring, of zoals MY BABY het noemt: ‘een sjamanistische reis door een samenspel van muziek, visuals en licht.’ En dat is geen woord te veel gezegd, want hun liveconcerten hebben een rituele, bovennatuurlijke vibe waar je volledig in op kan gaan.

Muziek waar ze in de afgelopen twee jaar aan gewerkt hebben en die ze nu eindelijk op het podium ten gehore kunnen brengen. Voor hun nieuwe liedjes hebben ze samengewerkt met o.a. de producer van de Chemical Brothers, dus een dansbare, energieke avond wordt het ongetwijfeld.

genre

rock, funk, roots, soul

media

MY BABY

vrijdag 8 oktober 2021

placeholder