Doornroosje
loader

1,5 meter concert

Nana Adjoa

Deze show gaat niet door op de geplande datum. Er wordt gekeken naar een mogelijke nieuwe datum. Meer nieuws hierover volgt nog.

De Amsterdamse zangeres en multi-instrumentalist Nana Adjoa is een muzikale ontdekkingsreiziger die is gewapend met een vaardigheid voor poëzie. Na een succesvolle afronding van haar jazz-opleiding aan het Conservatorium in Amsterdam en het spelen in verschillende bands (waaronder Sue the Night), maakt Nana Adjoa solo muziek: dromerige, spannende alternatieve indie doordrenkt met soul en invloeden van trip-hop die moeilijk in een hokje te plaatsen is.

Hoe dan ook, haar nummers zijn altijd te herkennen aan haar eigenzinnige warme stem. Deze horen we ook terug op Adjoa’s recent uitgebrachte debuutalbum Big Dreaming Ants, waarop ze een breed spectrum aan diepgaande thema’s overdenkt, zoals identiteit, liefde en de hedendaagse wereldsamenleving. Veel van de teksten van haar nieuwe album zijn geïnspireerd op gebeurtenissen uit haar eigen leven, wat zorgt voor een album dat weelderig, maar toch delicaat, intiem en tegelijkertijd expansief, en humeurig maar hoopvol en bovendien uiterst persoonlijk is.

Voor dit event zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar. Er zijn enkel zitplaatsen. Met zijn tweeën naast elkaar plaatsnemen is toegestaan mits men tot één huishouden behoort. Anderen wordt verzocht anderhalve meter afstand te bewaren. Alle corona maatregelen vind je op deze pagina.