Doornroosje
loader

Op volle kracht in Doornroosje

Navarone

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Tickets voor dit event zijn beperkt tot 100 bezoekers, er zijn enkel zitplaatsen en mensen die niet tot één huishouden behoren wordt verzocht anderhalve meter afstand te bewaren. Als je binnen anderhalve meter van elkaar mag (en wil) zitten bestel je een ‘Duo Ticket’. Alles over onze corona maatregelen vind je op deze pagina.

Navarone pakt uit met een 6-daagse die je alle hoeken van Nijmegen laat zien! Met een klein publiek beleef je de Nijmeegse rocksensatie zoals jij ze het liefst ziet. We trappen af met een aantal semi-akoestische shows in het prachtige Openluchttheater De Goffert en gaan vervolgens door op volle kracht in Doornroosje. 

In Doornroosje mag het volume weer open, en zo horen we de Nijmeegse rockmachine Navarone natuurlijk graag! In 2019 speelde de band een uitverkochte grote zaal nog twee keer plat. Dit keer staan ze voor een klein publiek, maar verwacht dezelfde energie en knallende rock salvo’s. Elke dag zijn er twee concerten.

Tijdvak 1
18.30 deuren open
19.15 aanvang show
20.30 einde show

Tijdvak 2
21.00 deuren open
21.45 aanvang show
23.00 einde show

Een overzicht van alle Navarone 6-daagse shows vind je hier.