Doornroosje
loader

Club 3voor12 #36

Navarone + Charl Delamarre

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

3voor12 gelderland start 2013 met een van de grootste beloftes voor het komende festivalseizoen, Navarone. 

Navarone is een Nederlandse rockband met de wortels in Nijmegen. De gezamenlijke liefde voor de scheurende 70’s is de basis voor hun hechte collectief, maar juist de moderne en brede interpretatie daarvan, maakt de muziek van Navarone uniek en veelzijdig. Debuutalbum ‘A Darker Shade Of White’ is in eigen beheer opgenomen in een voormalige varkensstal in Limburg en is gemixt door de Amerikaan Vance Powell (o.a. Beck, Jack White). Live sleurt Navarone je van hypnotiserende soundscapes naar high-energy rock ’n roll, waarbij de krachtige, hoge stem van frontman Merijn van Haren en de in elkaar gevlochten, vunzige gitaarpartijen van gitaar-duo Roman Huijbreghs en Kees Lewiszong absolute ear-catchers zijn. Ook rockgoeroe Eric Corton heeft Navarone in het vizier gekregen en is lovend over de band. Hun albumrelease in Amsterdam was binnen no-time uitverkocht, dus wees er dit keer snel bij!

Charl Delemarre, dit jaar deelnemer aan Giel Beelen’s programma “de beste singersongwriter van Nederland”, komt niet alleen naar Merleyn. Hij neemt zijn band The Reflecting Elephants mee om samen zijn nummers te laten horen. De nummers van Charl zijn vooral geschreven over zijn ervaringen die hij opdeed bij een lange reis door India. Zo schrijft hij over de rijkdom en armoede in India, maar ook over het contrast met Nederland. Daar rennen mensen volgens hem vaak zonder pauzes door het leven en zijn mensen soms zo “verstrikt zijn om hun krachten te bundelen”.

Club 3voor12 Gelderland is een samenwerking van 3voor12 Gelderland, Merleyn en KCG

Bekijk de foto's (Charles Dellemare)
Bekijk de foto's (Navarone)