Doornroosje
loader

Nederlands Studenten Jazz Orkest : Disco Inferno

Raffaëla Paton en Allard Buwald

Woensdag 20 december staat het Nederlands Studenten Jazz Orkest 2017 met Raffaëla Paton en Allard Buwalda in de paarse zaal van Doornroosje. Met als voorprogramma de voltallige Studenten Bigband Nijmegen, dit is een line-up die garant staat voor de meest groovy nacht van Nijmegen!

Het Nederlands Studenten Jazz Orkest (NSJO) is een bruut orkest bestaande uit 30 studenten uit het hele land. Ieder jaar laat het NSJO nieuw publiek op dansbare wijze kennis maken met jazzmuziek. In 2017 breekt het NSJO de tent af met disco en jazz: groovende discomelodieën worden verrijkt met te gekke jazzklanken. Dit doen ze echter niet alleen. Niemand minder dan Raffaëla Paton, winnares van Idols 3, is de vocaal solist van het NSJO 2017. Ook gaan ze de uitdaging aan om zonder dirigent te spelen: topsaxofonist Allard Buwalda zal als artistiek leider zelf ook een boel dikke solo’s blazen.

En alsof dat nog niet genoeg is, wordt deze eerste kennismaking met Nijmegen ingeleid met een voorprogramma verzorgd door de voltallige Studenten Bigband Nijmegen! Verwacht een knallende show vol stomende hits, strakke disco beats en jazzy sounds! Na de show kun je een dansje wagen op de beats van Wicked Jazz Sounds.