fbpx
Next-To-The-Rabbit-Hole

Next To The Rabbit Hole

SENNIN + Borro Borro + jonnojonnojonno

zaterdag 6 juli 2024
locatie:
Merleyn
datum:
zaterdag 6 juli 2024
zaal open:
23:00 uur
start:
23:00 uur
deuren sluiten:
04:00 uur
einde:
05:00 uur

Had jij ook zo graag naar Down The Rabbit Hole gewild maar heb je geen kaartje kunnen bemachtigen of vond je het simpelweg veel te duur? Niet getreurd, we got your back! Op zaterdag 6 juli organiseren we in Merleyn ‘Next To The Rabbit Hole’ een gratis feest voor alle Down The Rabbit Hole thuisblijvers! Drie lokale helden zullen de hele avond de vetste disco, house en trance draaien zodat jij kan doordansen tot in de late uurtjes en de volgende dag nog met genoeg geld wakker wordt om je huur te betalen die maand. Fijn he?

 

Borro Borro

Nijmeegs Borro Borro trapt de avond af. In zijn sound hoor je invloeden van 90’house, funhouse, nu-disco en disco. Borro Borro is altijd opzoek naar opbeurende vocals en euforische tonen.

SENNIN

SENNIN, een toegewijde aanwezigheid in de elektronische muziekscene, speelt vangeheime kelderfeesten tot grote festivals. Met jarenlange ervaring onderverschillende aliassen, heeft SENNIN onlangs een nieuw project onthuld dat zijnevolutie als zowel producer als DJ weerspiegelt.Zijn producties hebben steun ontvangen van gelijkgestemde artiesten zoals ShantiCeleste, Carista en De Sluwe Vos, onder anderen, die allemaal zijn laatste vinylrelease op het Siena-label draaien. Met recente optredens op evenementen zoals Calor bij Subcultuur en FabriqFestival, evenals intieme bijeenkomsten zoals 24/26, Diaspora en Bondru bij ClubAtelier, houdt SENNIN de dansvloer energiek met zijn mix van housemuziek entechno, altijd afgestemd op wat de ruimte nodig heeft.

jonnojonnojonno

Opkomend talent jonnojonnojonno sluit de avond met high energy af. Eerder stond hij al op feesten zoals Forza en in het voorprogramma van Superstrings.

genre

disco, house, trance, at night

media

Next To The Rabbit Hole

zaterdag 6 juli 2024

placeholder