Doornroosje
loader

Nielson

uitverkocht
do 7 november
  • Normaal€ 22,00
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

In 2012 was daar ineens Nielson, een vrolijke jongen-met-gitaar die een grote hit scoorde met ‘Beauty & De Brains’. Hoewel hij als deelnemer aan de eerste editie van De Beste Singer-Songwriter van Nederland de winst aan Douwe Bob moest laten, werd het tv-programma een flitsende start van zijn carrière.

De titel van het derde album zegt eigenlijk alles. ‘Diamant’ is kleurrijk, veelzijdig en steeds als je ernaar kijkt (of luistert) ontdek je steeds iets nieuws. ‘Diamant’ staat voor de vernieuwde Nielson die zich op dit album van een andere kant laat zien. Zijn nieuwe geluid klinkt anders voelt anders en ís anders: elektronisch, volwassen en internationaal. Nielsons teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn eerlijker en persoonlijker dan ooit. Het album is een weerspiegeling van de man die Nielson is geworden. Nielson brak door met ritmische energieke en opgewekte nederpop maar zes jaar later is het tijd voor het volgende hoofdstuk. Met het succes groeiden niet alleen zijn verantwoordelijkheden maar ook zijn zelfvertrouwen en ambitie. En de behoefte om zichzelf écht te laten zien. Rauwer puurder. Want hoe trots hij ook is op alles wat hij eerder schreef Nielson heeft de wereld meer te bieden.

Nielson won onlangs twee Edison Pop Awards tijdens het jaarlijkse muziekgala in Amsterdam. De zanger sleepte een beeldje binnen voor ‘Beste Song’ voor zijn single IJskoud en ‘Beste Nederlandstalig’ voor zijn album Diamant. Enkele dagen daarvoor werd Diamant ook al bekroond door Radio 100%NL met de award voor ‘Beste Album’. Het nummer IJskoud staat momenteel op #1 in de 538 Top 50 en blijft ook in de andere hitlijsten klimmen.

verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden