Doornroosje
loader

FortaRock

Nile + Suffocation

Bloodtruth + Truth Corroded

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

*exclusieve NL show*

De Amerikaanse band Nile gooit al sinds eind jaren negentig hoge ogen met hun mix van extreem snelle, technische riffs en invloeden uit de Egyptische mythologie. Het debuut ‘Amongst The Catacombs Of Nephren-Ka’ uit 1998 deed de deathmetal wereld versteld staan. De berg overweldigende cd-recensies die Nile weet te genereren met elke nieuwe plaat is immens. Telkens wordt gedacht dat de formule onderhand toch wel uitgewerkt zou moeten zijn. Het tegendeel is eerder waar. Dat bewijzen ze ook met het nieuwe album ‘What Should Not Be Unearthed’. De band weet nog steeds te verrassen en de muziek naar een hoger plan te tillen. Nile staat nog steeds eenzaam aan de top als het gaat over brute, technische deathmetal.

Naast Nile staat er nog een legendarische death metal band op het affiche. Suffocation behoort tot de eerste lichting death metal bands uit Amerika en kan in één adem genoemd worden met Morbid Angel, Cannibal Corpse en Deicide. De Amerikaanse band heeft een flinke rits semi-klassiekers uitgebracht, maar staat vooral bekend om hun geweldige live shows. We zijn dan ook blij de band voor de eerste (!) keer te mogen verwelkomen in Doornroosje.

Tijdschema

18.30 deur & kassa open
19.00 – 19.30 Truth Corroded
19.45 – 20.15 Bloodtruth
20.30 – 21.30 Suffocation
22.00 – 23.15 Nile
lees meer
Bekijk de foto's (Truth Corroded)
Bekijk de foto's (Bloodtruth)
Bekijk de foto's (Suffocation)
Bekijk de foto's (Nile)