Doornroosje
loader

Oddisee & Good Compny + Olivier St Louis

East Coast rapper Amir Mohamed el Khalifa beter bekend als Oddisee is een van de hardst werkende rappers/mc’s en producers uit de hiphopwereld. De man uit Washington heeft in korte tijd een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd met medewerking van o.a. Talib Kweli, Little Brother en DJ Jazzy Jeff.

Als mede-oprichter van het hiphoptrio Diamond District heeft Oddisee volgens hiphopkenners met debuutplaat ‘In The Ruff’ één van de beste underground hiphopplaten ooit gemaakt. Solo scoorde Oddisee een hit met het nummer ‘Paralyzed’ van zijn EP ‘Odd Renditions’ en zijn album ‘The Good Fight’ was min of meer zijn doorbraak naar een groter en breder publiek. ‘The Good Fight’ is een caleidoscopisch album waarbij de rapper een flinke dosis soul en funk toevoegt en andere paden bewandelt.

Een nieuw album komt eraan dus ook een nieuwe tournee. We zijn verheugd dat Oddisee en zijn band, na een razendsnelle uitverkochte show in Merleyn en het succesvolle optreden op Valkhof Festival, ditmaal naar Doornroosje komt.

Bekijk de foto's (Oliver St Louis)
Bekijk de foto's (Oddisee & Good Compny)